مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار سال 94 در مورد مرخصی استحقاقی چگونه است؟

من در سال 94 در شرکت خصوصی به مدت 5 ماه و 2 روز کارکرد که درست بعد از این مدت بود که از کارم اخراج شدم. در هیئت تشخیص مرخصی استحقاقی استفاده نشده رو مطرح کردم که نه ساعتی و نه روزانه به بنده در شرکت داده نشده است. جای تاسف و تاثر دارد که هیئت تشخیص ان را در دادنامه لحاظ نکرد ایا هیئت تشخیص تخلف و اشتباهاتی نکرده است؟

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اعتراض كنيد به مرجع حل اختلاف