مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی اسحقاقی

سلام من کارمند بانکم و رسمی .رییسم با مرخصی دادن فقط به من مشکل داره و هر وقت درخواست مرخصی میکنم بهونه های الکی میاره مثلا میگه آخر برجه نمیتونین برین مرخصی در صورتی که در همون آخر برج 2 نفر دیگه رو مرخصی میده آیا من میتونم از این بابت شکایت کنم ؟و اینکه چه مدارکی واسه این مورد برای شکایت لازمه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به دایره سرپرستی مراجعه کنید
اری عمل وی تخلف است و تبعیض

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با مراجعه به سرپرستی بانک مو ضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله شما میتوانید از طریق شعبه سرپرستی پیگیری بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اولا که درخواست مرخصی را کتبا بده و رسید بگیر ثانیا به رده بالاتر شکایت کن

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله تبعیض است از طریق اداره سرپرستی یا بازرسی پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه سرپرستی پیگیری بفرمائید.