مشاوره حقوقی رایگان - جرم پزشکی

سلام

سوال بنده راجع به یک عمل آب مروارید است. حدود چند ماه پیش مادر من که تاری دید داشتند به یک چشم پزشک متخصص مراجعه کردند. مشکل ایشان این بود که دور را خوب می دیدند اما در دیدن اشیا نزدیک مشکل داشتند و نمی توانستند خوب متون را بخوانند. پزشک متخصص به ایشان گفت که مشکل آب مروارید دارند و باید به زودی عمل بشوند. ایشان همچنین اصرار کردند که شرایط مادر من اضطراری است و باید عمل جراحی چشم چپ او به زودی صورت گیرد و الا ممکن است اوضاع وخیم تر شود. ایشان همچنین گفت که برای این عمل از یک روش جدید استفاده می کنند و اطمینان داد که مشکل چشم چپ مادرم حل می شود.

چیزی که برای من عجیب است این است که مادر من تنها 45 سال سن دارد در صورتی که این عمل معمولا برای افراد خیلی مسن تر انجام می شود. مادر من دو هفته بعد تحت این عمل جراحی قرار گرفت . بعد از پایان یافتن دوران نقاهت ، چشم او نه تنها بهتر نشده بود بلکه بد تر هم شده بود ! مشکل تاری او بر طرف نشده بود و همچنین مشکلات دیگری پیدا کرده بود . مثلا به نور خیلی حساس شده بود و سر درد های شدیدی داشت .

وقتی او بار دیگر به همان پزشک مراجعه کرد ، پزشک به او گفت که عمل او به درستی صورت گرفته است و مشکلی ندارد . مادرم جواب داد که چشم من هنوز تار است و مشکلم برطرف نشده است . دکتر به او گفت دلیل این که چشم او هنوز تار می بیند این است که چشم او آستیگمات نیز هست و این دیگر با عمل اصلاح نمی شود و باید حتما عینک بزند

مادر من معتقد است که آن پزشک از او به عنوان " موش آزمایشگاهی " استفاده کرده است تا یک روش جدید بر روی چشم او امتحان کند . او می گوید که پزشک به او گفت که برای این عمل از یک "روش جدید " استفاده می کند برای همین " روش جدید " از او پول بیشتری بابت عمل گرفت همچنین گروهی از این عمل فیلم برداری می کردند.

اتهامی که من به این پزشک وارد می کنم این است که این عمل جراحی کلا غیر ضروری بود . پزشک با ایجاد رعب و هراس در مادر من ایشان را ایجاب کرد که این عمل را انجام دهد تا آن "روش جدیدش" را روی چشم مادر من امتحان کند . مادر من نیازی به این جراحی نداشت. پزشک با علم به این امر ، در او ضطرابی ایجاد کرد که به این عمل رضایت دهد.

خواهش می کنم راهنمایی ام کنید . چگونه می توانیم از این پزشک شکایت کنیم ؟ از شما تقاضا دارم که با زبان ساده پاسخ دهید زیرا متاسفانه به اصطلاحات حقوقی آشنایی ندارم . با تشکر.

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام سوابق پزشكي را به ديگر متخصص چشم نشون بديد اگه تاييد كرد نياز به عمل نبوده از طريق تخلفات نظام پزشكي اعلام شكايت كنيد

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید هم از نظر صنفی و هم کیفری علیه ایشون شکایت کنید.