مشاوره حقوقی رایگان - جرایم پزشکی

سلام من سه سال پیش عمل لیزیک چشم انجام داده ام که بعد از عمل دچار قوز قرنیه و کدورت قرنیه شدید شدم و دید چشمم شده بیست درصد. از چند تا دکتر متخصص که سوال کردم گفتند احتمالا دکتر حین عمل زمان لایه سازی چشم به قرنیه اسیب وارد کرده خواستم ببینم میتونم از طریق پزشکی قانونی دلیل این مشکل رو بفهمم

پاسخ ها :

شکایت از چشم پزشک شکایت از پزشک آسیب به چشم در اثر قصور پزشکی قصور پزشکی جرایم پزشکی