مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مزایده اموال بابت مهریه

سلام. مهریه ام رو به اجرا گذاشتم. سه تا زمین و دوتا ماشین سندش به اسم شوهرمه توقیف شد نمیخوام مزایده کنند و ارزون بفروشند چطور میتونم به اسم من بزنند مهریه بنده 500سکه هست .پشیمون شدم فهمیدم مزایده میگذارند ولی اگر انصراف بدهم این بار همه ی اموالش رو میزنه اسم یک فرد دیگر و آینده ی بچه هام خراب میشود لطفاً بگید چطور میشه مزایده نگذارند زمین ها رو.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از توقیف اموال ایشان به مزایده گذاشته میشود اما به بالاترین قیمت فروخته خواهد شد