مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال بابت مهریه

باسلام درمرحله اجراییه مهریه امکان نقل وانتقال ملک وماشین به نام خودم بدون گذاشتن به مزایده برای طلب مهریه وجود داره؟ درضمن حکم سکه برایم پیش پرداخت یک سکه با8ماهی یک سکه رای داده
باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر مگر اینکه خریداری وجود نداشته باشد آن زمان می‌توانید خود دریافت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که خریداری وجود نداشته باشد می‌توانید نسبت به انتقال ملک و خودرو به نام خود اقدام بفرمائید.