مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای بازنشستگی نظامی

با سلام و خداقوت بنده نظامی هستم و طی گزارش و اخبار و بیشتر شنود تلفن شخصی واسم کمیسیون گرفتند و میگن گرایش به مشروبات الکلی و داشتن رابطه نامتعارف و ضعف اخلاقی و بنده قبول نکردم گفتم با چه مدرکی این تهمت می‌زنید و به من گفتن تلفن شنود بوده و گزارش کتبی معاون کلانتری چون 15 سال خدمت هستم رای بر بازنشستگی دادند و بنده اعتراض کردم خواستم بدونم آیا بدون مستندات و مدارک کمیسیون میتونه بازنشستگی یا تنزیل درجه بزنه واسم و ناگفته نماند که بنده سطح سلامتی اعصاب و روان و مغز و اعصاب دارم هردو سطح 3سلامتی هستند و آیا بعد رای کمیسیون میتونم بابت پزشکی و رای صادره در دیوان عدالت اداری شاکی بشم .نتیجه ای دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اعتراض به آرای کمیسیون های پزشکی عالی نظامی چون در کمیسیون های مربوطه مطرح و رسیدگی شده دیگر قابل پیگیری در دیوان عدالت اداری نیست