مشاوره حقوقی رایگان - کارگزاری بورس

سلام کسی که دفتر بیمه دارد میتواند میتواند کارگزار بورس هم باشد...و يا سردفتر اسناد...لطفا به هر دو سوال جدا جواب فرمایید... ممنون

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام از آنجائی که دفتر بیمه وکارگزاری مشاغل غیر دولتی می باشد ونص صریحی بر منع در قوانین در این خصوص حد اقل اینجانب ندیده ام لذا بنظر می رسد موضوع تابع نظامات ومقررات شرکت بیمه وکارگزاری بورس می باشد .