مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباه پول

سلام، خسته نباشید.
بنده در بورس مبلغ 40 میلیون پول را اشتباهی توسط سیستم کارگزاری اومده تو قدرت خرید من. من هم برای امتحان سهم خریدم و تو یک ماه اصلا سهام فروش نمیرفته، 15 میلیون هم ضرر کرده. حالا که فروختم 25 میلیونش رو واریز کردم برای کارگزاری ولی 15 میلیون دیگر را الان ندارم. میخواستم ببینم کارگزاری میتونه از من شکایت کنه یا نه؟ چون مشکل از سیستم خودشون بوده که پول رو اشتباه واریز کرده.

پاسخ ها :

واریز اشتباه پول توسط کارگزاری بورس واریز اشتباه پول به حساب بورس واریز اشتباه پول کارگزاری بورس بورس