مشاوره حقوقی رایگان - چک

باعرض سلام وخسته نباشید ...هستم ازبابل چندفقره چک‌وچندتا فاکتور فروش تعدادی ازمشتریان که اهل اصفهان هستند را دادخواست دادم شهرخودم که بابل هستش چون ازهزینه تمبر وغیره ازپسش برنیومدم برای هزینه ها اعسار دادم ودوشهود معرفی کردم که اهل بابل هستند ابلاغیه های که واسم اومد چندتا دادگاهی شهر اصفهان برگذار میشه بخاطر. همین امکان اینکه شهود بیان اصفهان غیر ممکن هستش.خواهش میکنم راهنمای کنید منو که چه باید کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه بدهندد
ولی بعید است قاضی بپذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دعوای ‌حقوقی دادگاه صالح ، دادگاه محل اقامت خوانده است

برای استماع شهادت شهود ،
با تنظیم لایحه و ارسال برای دادگاه ، درخواست نیابت قضایی را مطرح نمایید و باید دادگاه موافقت نماید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

راهی ندارد. باید شهود به محل دادگاه تشریف بیاورند