مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام . من 24 سال دارم و یک ماهه سربازیم تمام شده و الان هم به دنبال کار هستم و از من شکایت شده برای مهریه ( کل مهریه 120 سکه می باشد و هیچ رابطه زناشویی برقرار نشده یعنی دختر هنوز باکره می باشد ) اگر دادگاه به پرداخت مهریه حکم بدهد چون من هیچ مالی ندارم ( نه خونه ، نه ماشین ، نه حساب بانکی ) و نه درآمدی

امکان اقساطی شدن مهریه وجود دارد یا خیر؟

و اینکه ماهیانه چقدر باید پرداخت کنم ؟

با توجه به این که مال یا درآمدی ندارم و نمی توانم حتی اقساط مهریه را پرداخت کنم باید به زندان بروم .

پاسخ ها :

فاطمه  انتشاري

سرکار خانم فاطمه انتشاري :

با سلام و وقت بخیر
درصورت عدم امکان پرداخت مهریه همسرتون باید پیش از صدور اجراییه اقدام به طرح دعوی اعسار از طریق دفاتر خدمات قضایی کنید پس از رسیدگی و صدور حکم درصورت تقسیط مهریه و عدم پرداخت اقساط جلب برای شما صادر میشه ولی تا زمان پرداخت اقساط مانع جلب هست.