مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار ارتش

باسلام. بنده با 13سال سابقه کار در نیروی زمینی ارتش در سال 91 به علت مشکلات خانوادگی و طلاق غیبت کرده و بعد از 6ماه اخراج را صادر کردند اکنون بعد از 7سال با توجه به شکایت به دیوان عدالت و درخواست برگشت به کار دارم. دیوان هم رای صادر کرد که کمیسیونی که حکم اخراج مرا صادر کرده صلاحیت نداشته و دوباره باید تصمیم گیری کنند ولی هنوز جوابی دریافت نکرده ام که ارتش چه تصمیمی دارد. ایا امکانش هست برگردم به کار در ارتش؟

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام از طريق ديوان تقاضاي اجراي رو انجام بديد عدم انجام دستور ديوان انفصال خدمت برا مدير مربوطه داره