مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام شوهر من حدود نه ماه قبل به خاطر سرقت لوازم داخلی خودرو دستگیر شد که پنج فقره ضبط بوده و شاکی ها همه رضایت دادن و به قید سند ازاد شد و دوباره یه دو هفته قبل هم در حین انجام همین کار دستگیر شد ولی این سری هنوز چیزی سرقت نکرده بود و یه هفته بازداشت. دوباره با سند ازاد شد و شاکی هم دوباره رضایت داد میخواستم ببینم چقدر حبس بهش میدن یا اینکه امکانش هست تعلیقی بهش بدن یا اینکه تبدیل کنن به جزای نقدی ممنونم

پاسخ ها :

مجازات سرقت لوازم داخل خودرو سرقت لوازم داخل خودرو سرقت ضبط خودرو سرقت