مشاوره حقوقی رایگان - کشیدن اسلحه شکاری

باسلام؛فردی اسلحه شکاری(خالی) در ملاعام برای مردم کشیده،و عده ایی از این فرصت استفاده کرده و شروع به جیب بری کردند.حکم قانونیشان چیست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت تهدید با اسلحه و بردن اموال مردم شکایت کنید مطابق قانون، حکم تهدید با اسلحه شکاری حبس و شلاق خواهد بود.و بردن مال مردم هم مجازات خاص خود را دارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اثبات ارتباط این‌دو خیلی سخت است اما هرکدام مجازات خود را دارند آنهم در صورتی که بتوانید اثبات نمایید