مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدایا در دوران دوستی

با سلام
بنده 6 سال با خانمی دوست بودم و قصد ازدواج داشتیم و در این دوران هدایای زیادی به مناسبتهای مختلف از قبیل تولد و سالگرد دوستی و غیره برای ایشان خریدم اما حالا به دلایل واهی از ازدواج با بنده امتناع میکنند و قصد اتمام رابطه را دارند و تحت هیچ شرایطی تصمیم به پس دادن هدایایی که بنده برایش گرفتم ندارند
من شهود و فاکتور و مستنداتی را که نشان میده این هدایا و وسایل رو من خریدم در اختیار دارم آیا میتوان از طریق قانون نسبت به پس گرفتن هدایا اقدام نمود؟
اگر امکانش هست راهش رو میفرمایید؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله اگرفاکتورو مدارک دارید میتوانیدازوی پس بگیرید