مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سوابق بیمه تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی کشوری

سلام و عرض ادب آیا میتوان از امتیاز شش ماه حضور در جبهه در دوران سربازی که 4و نیم ماه آن داوطلبانه محسوب شده برای انتقال سوابق بیمه تامین اجتماعی(غیردولتی) به صندوق بازنشستگی کشوری بهره مند شد و هزینه مابه التفاوت پرداخت نکرد؟

پاسخ ها :

انتقال سوابق بیمه تامین اجتماعی به خدمات کشوری انتقال سابقه بیمه سابقه بیمه تامین جتماعی بیمه تامین اجتماعی بیمه