مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم مختومه شدن پرونده و کسر از آمار

با سلام
بر علیه اینجانب شکایت کذبی صورت گرفته که در جلسه رسیدگی آن در دادگاه کیفری دو نیز حضور یافتم و ختم جلسه توسط قاضی اعلام شد.
از تاریخ رسیدگی دادگاه 6 روز گذشته است و با مراجعه به سایت اطلاع رسانی پرونده موارد زیر مشاهده گردید:
1. در قسمت خلاصه پرونده:
پرونده مختومه شده است.
2. در قسمت روند کار پرونده:
- دستور قضایی مبنی بر اعاده پرونده و ثبت و بایگانی شدن مدرک در پرونده و کسر از آمار در تاریخ .............................. صادر گردید.
- نسبت به اتهام ....................................... طی شماره ................................. مورخ ............................ با توجه به گزارش واصله ، از آمار کسر و اعاده گردید.
3. در قسمت آخرین موضوعات پرونده:
پرونده فاقد موضوع فعال است.
می خواستم بدونم مفهموم این جملات چیست و چرا پس از گذشت 6 روز از تاریخ رسیدگی و اعلام ختم جلسه توسط قاضی دادگاه تاکنون رای به بنده ابلاغ نشده است؟! و اگر رای دادگاه صادر نشده و مختومه شدن پرونده دلیل دیگری دارد چرا تاکنون وقت نظارتی برای آن پرونده تعیین نشده است؟! باتشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به علت شلوغی و حجم پرونده ها