مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعمال ماده 3

با سلام و تحیت
احتراما معروض میدارد بابت طلبی که داشتم از صادرکننده چکی را دریافت کردم بعد از مراجعات مکرر به بانک و عدم موجودی کافی و اینکه چک مذکور قابل کارسازی نبود منجر شد به گواهی عدم پرداخت و بعد از اقدامات حقوقی در نتیجه منجر شد به صدور اجراییه، حال بعد از ابلاغ اجراییه از طریق سامانه ثنا و مشاهده آن و انقضای آن به تازگی محکوم علیه بخاطر پرونده دیگری به زندان افتاده است حال از شما استاد عزیز درخواست دارم نمونه متن اعمال ماده 3 که بعد از مشاهده اجراییه و قطی شدن آن به زندان افتاده است را برایم بنویسید
با سپاس فراوان از راهمنایی شما

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

خطاب به رياست اجراي احكام با توجه به قطعي شده دادنامه ... و عدم شناسايي اموال اعمال ماده ٣ ق ن م مالي تقاضا دارم و با توجه به زندان بودن محكوم عليه اعلام مراتب به زندان مورد تقاضاست

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

به اجرای احکام درخواست بدهید که اینجانب....محکوم له پرونده شماره...ضمن استدعای اعمال ماده 3به عرض میرسانم که محکوم علیه اکنون در زندان به سر میبرد