مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی به دلیل آسیب دیدگی در سربازی

با سلام و خسته نباشید
بنده سرباز سپاه هستم و در مورخه 1402/7/28 بر اثر سقوط از برجک
دچار شکستگی از ناحیه کتف دست راست (ترقوه) شدم
که به بیمارستان اعزام شدم با به کارگیری پین ؛ ترقوه را عمل کردم دوره درمانم تمام شده و پین رو در آوردن ولی همچنان ترقوه بنده پیچ و مهره هست و باید ماندگار باشد تا آخر عمرم
اما بنده نمیتونم دیگر از دست راستم مثل قبل استفاده کاربردی کنم محدودیت های زیادی دارم
برای مثال دستم از زاویه 90 درجه بیشتر بالا نمیاد و اشیا و وسایلی هم نمیتونم بلند کنم
حتی دکتر مربوطه هم گفته که کاهش توانایی در دست راست را داری
میخواستم بدونم که میتونم از کار افتادگی بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با طرح شکایت در دادگستری امکان مطالبه دیه منافع وجود دارد به شرطی که مقصر حادثه خود شما نباشید یا مشمول استفاده از بیمه باشید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق یگان خدمتی خود موضوع را پیگیری کنید