مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به پسر

با سلام من چهل سال سن دارم از همسرم جدا شدم و دخترم با من و مادرم زندگی میکند سالها اعتیاد داشتم و الان چندین سال است که پاکم و سالهاست پرونده پزشکی اعصاب و روان دارم بیماری هپاتیت سی هم داشتم و دوره درمان و تموم کردم و هیچ سازمانی هم بیمه نیستم و بیکارم مادرم مستمری پدرم رو میگیره میخواستم بدونم ایا در آینده مستمری پدرم به من میرسه؟ اگه نه در چه شرایطی تعلق میگیره؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام به منظور پیشگیری از هرگونه مشکلی در حال حاضر که پدر درقید حیات هستند از طریق دادگاه پدر را محکوم به پرداخت نفقه فرزند نمائید تا بعدا بتوانید از امتیازات ان بهره مند شوید . موفق باشید