مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد غیر حضوری

با سلام به منظور اخذ قرارداد مالی میان دو طرف آیا امکان بستن قرارداد به صورت غیر حضوری به شکلی که هر یک طرف قراردادها در استان دیگری هستند امکان پذیراست؟
قرارداد سبدگردانی بورس هست که سبدگردان متعهد شده مدیریت حساب کاربری سرمایه گذار را برعهده بگیرد و ماهیانه درصدی را به صورت تضمینی پرداخت کند

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

بله اما بهتره امضا طرف قرارداد در دفتر اسناد رسمی گواهی شود و در متن قرارداد به آن اشاره شود