مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه

سلام. اگر صلح نامه ای بدون قبول متصالح یا به عبارتی بدون امضای متصالح باشد و حتی شخص متصالح در زمان تنظیم صلح نامه حضور نداشته این صلح نامه باطل است یاخیر؟در ضمن صالح فوت کرده و صلح نامه درحضور سه شاهد صورت گرفته.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

مصالح نمی تواند ادعایی بکند اگر سایر شرایط صلح رعایت شده باشد. اما وراث متصالح می توانند مفاد صلح نامه یک طرفه را نپذیرند.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام ،عقد صلح عقدی لازم و نیاز به ایجاب و قبول دارد زیرا ایجاب و قبول شرط صحت عقد است و عدم امضا بمنزله اینست که عقدی در بین نبوده و در مرحله تشکیل ،عقد عقیم است و قابلیت نفوذ و تاثیر را ندارد ،پس بعلت عدم امضا عقدی بسته نشده که صحیح یا باطل باشد .موفق باشد