مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی سرقتی بدون اطلاع

سلام من از طریق سایت درج آگهی یک گوشی فروشی در شهر دیگر پیدا کردم که گوشی قسطی میداد از یکی از آشناها تقاضا کردم گوشی رو از مغازه برام به صورت قسطی تهیه کند و قسط اول رو هم براش کارت به کارت کردم تا گوشی رو خرید و آورد ..بعد از حدود دو هفته صاحب مغازه با این آشنای ما تماس/گرفتن که گوشی رجیسترش مشکل دارد و بیارید تعویض کنیم ..بردیم تعویض کردیم .ولی بعد مدتی یک ابلاغیه اومد که اون گوشی مذکور دزدی بوده و چون سیم کارت من رفته توش از من شکایت شده ..من رفتم دادسرا مدارک ارائه دادم که این آشنای ما طبق فاکتور خریده و طبق رسیدی که از/فروشنده گرفته این گوشی فوق الذکر رو پس داده و گوشی دیگری تحویل گرفته ..و فاکتور خرید گوشی جدید رو هم ارائه کردم ازم وثیقه خواستند و گفتن برو حکم میدیم .الان خیلی استرس دارم میدونم بی گناهم ولی با توجه به این که فاکتور ها به اسم خودم نبوده و به اسم اون آشنای ما بوده مشکلی پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت شود از سرقتی بودن گوشی اطلاعی نداشتید مشکلی پیش نمیاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بتوانید اثبات نمایید که اطلاعی نداشته‌اید جنبه کیفری رفع می‌شود