مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات نوه

با عرض سلام ..
من برادرم فوت شده و دوتا بچه دارد یکی دختر و اون یکی پسر دختر پیش ما یعنی پدربزرگ و مادربزرگ و.. زندگی میکند ولی دادگاه حضانت بچه ها رو به مادرش داد پسر 7 ساله و دختر 10 ساله دختر از همون اول از مادرش خوشش نمی آمد واصلا باهاش نرفت
رفتیم دادگاه نامه ی ملاقت طفل داد بهمون ولی مادرش این قدر از ما پیش پسرش بد گفته و او را از ما ترسونده که پیش ما نمیاد آیا ما میتونیم حتی اگر پیشمون نیومد هم طبق رای دادگاه اون رو به مدت دو روز در هفته پیش خودمون ببریم؟ (با این حساب که ممکنه اوایلش گریه کند و بگوید من میخوام پیش،مادرم باشم )تا ارتباط عاطفی برقرار کنیم باهاش و مارا بپذیرد ..

نکته؛محل ملاقات ما با نوه در کلانتری محل هست ودادگاه از کلانتری خواسته که نحوه ی ملاقات گزارش داده بشود به دادگاه ودرصورتی که پسر قبول نکند بیاد پیش ما رای دادگاه به ضرر ماست.
و ما همچنان میخواهیم که هر طور شده مهر و محبت ما به نوه ی عزیزمان برقرار بشود مثل دوران 3 چهار سالگیش

لطفا در این مورد راهنمایی کامل بفرمایید
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص حق ملاقات دادگاه محترم مصلحت طفل را در نظر می‌گیرد و اعتبار امر مخدوم ندارد و هر یک از طرفین می‌توانند جهت صلاحیت عدم صلاحیت زمان ملاقات مکان آن دادخواست بدهند