مشاوره حقوقی رایگان - محل سکونت زوجه برای ملاقات فرزند

با سلام
سوالم اینه که همسرم 3روز در هفته بنا بر رای دادگاه حق داره فرزندم را ببرد و روز سوم برگردونه. ولی نمیگه کجا نگهداریش می کنه و آدرس نمیدهد . تو رای دادگاه هم در خصوص این که باید محل نگهداریش در زمان ملاقات زوجه ذکر بشود چیزی نیامده . چطوری می تونم ازش بخوام آدرس محل نگهداری از طفل در روزهایی که پیش اون هست به من بدهد.

ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ایشان موظف به اعلام نمودن آدرس به شما نمی‌باشد؛ چرا که در رأی دادگاه، همانطور که اشاره فرمودید به چنین امری اشاره نشده است تا زوجه مکلف شود‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید