مشاوره حقوقی رایگان - تمدید پروانه‌ی ساختمانی بر اساس قانون سابق یا لاحق

با سلام؛
تمدید پروانه‌ی توسعه ی بنا (طبقه‌ی دوم)، تابع آئین‌نامه‌ها و بخش‌نامه‌های سابق صدور پروانه (سال 82) است یا تابع ضوابط لاحق؟

توضیح آن که:
پروانه‌ی ساخت طبقه‌ی دوم بصورت کامل در سال 82 صادر شده است. در سال 99، پروانه، فقط برای قسمتی از بنا صادر می‌گردد (فقط روی سقفِ پذیرایی و آشپزخانه). با توجه به استناد معاونت شهرسازی به آئین‌نامه های وزارت راه و شهرسازی مبنی بر لزوم مقاوم سازی و رعایت استانداردهای مربوط، آیا راهی برای الزام شهرداری به صدور پروانه بر اساس ضوابط زمان صدور پروانه‌ی اولیه وجود دارد؟

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

سلام و عرض ادب
خیر هزینه تمدید پروانه معادل درصدی از مابه التفاوت زمان صدور و زمان تمدید میباشد لذا از الزام شهرداری بر اساس خواسته شما غیرممکن میباشد