مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه قاضی در زمان صدور حکم و رسیدن پرونده به مرحله اجرای احکام

با سلام و خسته نباشید
طی حکمی من برای دریافت خسارتی که نمایندگی یک شرکت گارانتی به من وارد کرده بود میبایست داغیه ای تحویل نمایندگی و خسارت خود را بگیرم اما تاریخ ضمانتنامه بعد از کارشناسی و قبل از صدور حکم گذشت حال نمایندگی از دریافت داغیه خودداری میکند ،
قاضی مرا متهم به خیانت در امانت کرده و نامه کارشناسی کسر هزینه داغیه از میزان خسارت من را داده است.
ایا من مقصرم که تاریخ ضمانت نامه قبل از صدور حکم توسط قاضی گذشته است ؟ منشی قبلا به درخواست نمایندگی از من به زور رضایت میخاست و با اینکه از تاریخ مهلت اعتراضش گذشته بود ان را به اجرای احکام نمیفرستاد البته من هیچ مدرکی ندارم چون گوشی ام درب ورودی میگرفتند.
من چه کاری در این مرحله که پرونده در اجرای احکام هست و قاضی مدارک مرا حتی نگاه نمیکند و از بی طرفی خارج شده است برای گرفتن حقم از نمایندگی میتوانم بکنم ؟؟ قاضی به من میگوید پرونده از شعبه خارج شده اما وقتی که من در اتاق رئیس اجرا احکام بودم تماس گرفتند و گفتند کارشناسی کنید و از خسارتش کم کنید و رئیس اجرا احکام به من گفت قاضی تایید کرده است.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

میبایست برای حل مشکل هرچه سریع تر اقدام به مراجعه حضوری به وکیل بفرمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پیشنهاد مراجعه به وکیل است