مشاوره حقوقی رایگان - جبران خسارت اشتباه قاضی

با سلام، بنده در سال 1390 به اتهامی محکوم شدم، و حکم حبس اجرا شد. در سال 1395 اشتباه قاضی و بی‌گناهی بنده اثبات شد. درخواست جبران خسارت ناشی از اشتباه قاضی دادم که کمیسیون ملی به استناد اینکه اثر قانون نسبت به آتیه است و ماده 255 آیین دادرسی کیفری سال 1392 بعد از محکومیت بنده تصویب شده است و شامل بنده نمیشود. درخواست جبران خسارت بنده را رد کرد. آیا این استدلال صحیح است ؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام‌.رای قابل نقد است...اصل 171 قانون اساسی در این باب صراحت دارد...میتوانید بعد از اثبات تقصیر قاضی در دادسرای عالی انتظامی قضات، علیه قاضی و دولت طرح دعوی نمایید