مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

سلام زوج برای مهریه اعسار داده بود و جلسه برگزار شد ولی نیومده بود و فقط شاهداش اومده بودن الان قاضی رای داده و نوشته که ( خوانده یعنی من ) در جلسه ی دادگاه حاضر نشدم در حالی که من رفته بودم ولی زوج حضور نداشت و اعسار زوج رو قبول کرده. من میتونم برم به قاضی بگم رای رو اشتباه داده؟ اگه بدونه که من تو دادگاه حضور داشتم تاثیری تو رای داره؟ممنون میشم بگید.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.تقاضای اصلاح رای کنید ممکنه قبول کنید واگر این موضوع در رای موثر واقع شده تجدیدنظرخواهی کنید.صادقی زاده وکیل