مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و فرار

سلام خوب هستین ببخشید خواستم بپرسم که دیشب یه خانم با ماشین وقتی ماشین ما پارک بود به آن برخورد کرد و فرار کرد ، ماشین زیاد صدمه ندیده اما رنگش یه کم رفته و خط افتاده ولی خب فرار کرده ، میخوام از دوربین مغازه استفاده کنم و پلاکش رو گیر بیارم ، چجوری میتونم شماره و اسم شخص رو پیدا کنم ( بعد از پیدا کردن پلاک )

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.وقتی که شکایت کنید دادسرا دستور می دهد و میتوانید از طریق ان دوربین پلاک را شناسایی کنید.

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام دادسرا واس این خسارات جزئی دستور نمیده مگ‌راهور آشنا باشن کمک کنن. برای امتحان شکایت کنید دادسرا ولی وقتتون تلف میشه فرضا قاضی دستوربده بپیدا هم بشه ارزش دوندگی نداره