مشاوره حقوقی رایگان - به تعویق افتادن قسط چک برگشتی

با عرض سلام
بنده از یه نفر چک داشتم که مراحل قانونی رو طی کردم و در شورای حل اختلاف توافق کردیم که ایشان یعنی صاحب چک به بنده به صورت هفتگی مبلغ مشخص شده را پرداخت کند و ایشان در حال حاضر بعد از پرداخت چهار قسط الان از پرداخت مابقی سر باز می‌زند و تقریبا چهار قسطش عقب افتاده میخواهم دوباره برم شورای حل اختلاف آیا حکم جلب میدن یا دوباره وقت تعیین میکنند تا ایشان دوباره حضور پیدا کنن

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .باحضوردرشعبه مربوطه,تقاضای اجرای حکم الباقی طلب خودرانمایید.

ليلا  حاجياني

سرکار خانم ليلا حاجياني :

سلام.درصورتی که گزارش اصلاحی انجام شده وتوافق کردید وطرف مقابل به تعهداتش عمل نکرده میتونید حکم جلب بگیرید.