مشاوره حقوقی رایگان - حریم بزرگراه و رمپ راستگرد

تعاونی .... .... زمینی را برای ایجاد شهر کفش در اتوبان ساوه تقاطع نسیم شهر و دهشاد پایین خریداری کرده است. برابر استعلام از راهداری عنوان شده حریم قانونی اتوبان و رمپ و لوپ ها 38 متر از آکس جاده اعلام و هرگونه ساخت و ساز و دیوار کشی تا 100 متر پس از آن یعنی جمعا 138 متر می بایستی با مجوز راهداری انجام شود سوال : آیا می توان فعلا دیوار در 38 متر از آکس جاده احداث کرد ؟ دوم چرا رمپ راستگرد اتوبان هم که جاده باریکی است و زمین های زیادی بیش از شعاع 250 متری به سمت اتوبان هم بابت رمپ و لوپ از بین رفته است همانند شرایط اتوبان اعلام شده درحالی که شهرداری محل و اداره برق حریم 12/5 متری برای آن قائل شده اند. راهنمایی فرمایید دیوار در چه مقطعی کشیده شود ؟
ممنون

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
وفق مقررات با مراجعه به اداره راه میتوانید درخواست خود را با قید ضرورت و امنیت ملک ارائه نمایید که در کمیته مربوطه مورد بررسی قرار خواهد گرفت و نتیجه به شما ابلاغ میگردد .