مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اداره راهداری و حمل و نقل استان ...

با عرض سلام و خسته نباشیدخدمت شما.
بنده مدیر عامل شرکت حمل و نقل میباشم در مورخ 18 مرداد بدون هیچگونه اطلاع رسانی سیستم شرکت از طریق اداره راهداری قفل شد . بعد از کلی تماس و ... هیچکس پاسخگو نیست که به چه علت سیستم قفل کردن.قبل از اینکه منو بخوان یا کمیسیون ببرن و ... رای صادر کردن و اجرای حکم انجام دادن .
من با چه متنی و به کدام ارگان شکایت کنم که چرا قبل از صدور حکم یا حتی یه سوال از شرکت در مورد موضوع اجرای حکم کردن و سیستم شرکت قفل کردن.
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر کمیسیونی یک کمیسیون بالاتر دارد که باید به همان کمیسیون اعتراض کنید تا بفرستند کمیسیون بالاتر

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام به دیوان عدالت اداری شکایت کنید که در صورت وجود مغایرت قانونی، تصمیم صادره قابل ابطال می باشد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بهتر است ابتدا حضورا مراجعه و علت را جویا شوید و با رئیس سازمان مکاتبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعتراض کنید تا به کمیسیون بالاتر ارجاع شود و اگر نتيجه نداشت از طریق دیوان عدالت پیگیری شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا از مراتب بالاتر پیگیری کنید و اگر لفافه نکردبه دیوان عدالت اداری شکایت کنید که در صورت وجود مغایرت قانونی، تصمیم صادره قابل ابطال می باشد.