مشاوره حقوقی رایگان - پارک موتور جلوی انباری ساختمان

سلام ما در ساختمانی 4 طبقه تک واحدی و همگی مالکیم. ولی به علت کوچکی ساختمان فقط طبقه سوم پارکینگ دارد و بقیه سالهاست موتور خود را جلوی انباری خودشان میگذارند و مزاحم پارکینگ نیستند آیا آن طبقه که پارکینگ دارد میتواند درب پارکینگ را قفل کند و یا مانع رفت و آمد موتور و دوچرخه دیگران شود ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درب پارکینگ متعلق به همه مالکین می باشد.نامبرده فقط درمحدوده پارکینک خود می تواند جلوی پارک دیگران رابگیرد حتی حق نداردچهاردور پارکینگ را دیوارنماید.