مشاوره حقوقی رایگان - راه نقض رای دادگاه تجديد نظر

با سلام
اینجانب از شخصی که قرار بود مبل بسازه و نتونست اون مدل و رنگی رو که ما خاستیم بزنه شکایت کردیم به اصناف اصناف هم ایرادات رو کارشناساش نوشتن و ما خاستیم ارجاع بدیم تعزیرات تا پولمون رو بگیریم تعزیرات حکم داده که با توجه به اظهارات غیرموجه متهم و ملاحظه جمیع اوراق و سایر قرائن موجود در پرونده ایضا اظهارات شاکی بشرح لایحه دفاعیه هیات تخلف ارتکابی متهم مذکور را محرز و مسلم تشخیص و مستندا بمرتبه اول ماده 59 قانون نظام صنفی اصلاحی سال 1392 مجلس شورای اسلامی نامبرده از حیث جنبه خصوصی به پرداخت مبلغی بعنوان خسارت در حق شاکی و از حیث جنبه عمومی به پرداخت مبلغی دو برابر ارزش تخلف بعنوان جریمه نقدی در حق دولت محکوم .
ماده 59 - تقلب: عبارت است از عرضه یا فروش کالا یا ارائه خدمتی که از لحاظ کیفیت یا کمیت منطبق با مشخصات کالا یا خدمت ابرازی یا درخواستی نباشد.
من درخواست تجدیدنظر دادم لایحه نوشتم طبق ماده 59 تبصره 1 درخواست استرداد پولم رو کردم. دادگاه تجدید نظر تعزیرات برگزار شد رییس شعبه تجدیدنظر شخص را محکوم کرد به استرداد پولم گفت پولش رو باید بدی طبق همون قانون، چند وقت بعدش رای صادر شده ولی رای شعبه بدوی رو تایید کردن سوالم اینه که به دیوان عدالت اداری ارجاع بدم به تخلف تعزیرات رسیدگی میکنن؟ رای به نفع من میدن. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام به نظر من رای به نفع شماست و به دیوان عدالت اداری اعتراض ندهید