مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه

باسلام و خسته نباشید من 25 سالمه نزدیک سه ساله که ازدواج کردم و 9 ماهه خونه خودم هستم شوهرم در ظاهر مظلوم و اروم ولی کتکم میزنه و صداهای الکی ضبط میکنه میگه چرا منو میزنی میگه تا 5 سال بچه هم نمیخوام الانم نزدیک یک ماه و نیم من خونه پدرم هستم نه پیامی داده و نه اومده دنبالم هیچی خونه باباشه خونوادشم میگن به ما چه تو طلاق میخوای خودت برو طلاق بگیر و من میدونم از ترس اینکه مهریمو ندن اینو میگن میخوان من اقدام به طلاق کنم تو روخدا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بدوا باید جهت نفقه و مهریه اقدام کنید تا مجبور به طلاق شود چون بااین وضعیت طلاق نمیشود گرفت.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است از تجارب تخصصی وکیل حقوقی برخوردار شوید