مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توسط زن

با سلام میخواستم ببینم من میتونم با این دلایلی که دارم از همسرم جدا شم؟
اول اینکه شوهر من تقریبا چند ساله که با من هیچ حرفی نمیزنه، منظورم از چند سال دقیقا چند سال متوالی نیست، چند سال هست که اینجور شده مثلا 7_8 ماه قهر میکنه و مثلا یک ماه اشتی میکنه و بعد باز چند ماه قهر میکنه. دوم اینکه با من نزدیکی هم نمیکنه، در حقیقت همون چند ماهی که قهره نزدیکی نمیکنه.
لطفا بهم بگید من با این دلایل میتونم از ایشون طلاق بگیرم؟ چون قصد طلاق دادن من رو نداره. ممنونم از شما

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام اگر شرایط دوازده گانه ضمن عقد نکاح محرز بشه و یا عسر و حرج شما بواسطه دلایلی که فرمودین برای دادگاه ثابت بشه ، میتونید طلاق بگیرید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

عدم نزدیکی به مدت طولانی اگر در دادگاه احراز شود از موارد عسر و حرج است