مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

سلام و خسته نباشید شریکی دارم در ساخت یک واحد آپارتمان که هوایی از من بوده و ساخت آن توسط شریکم. که قرار بوده تا برج 10. 98 به تحویل دهد اما آپارتمان را تکمیل نکرده و تا مرحله سفت کاری فقط رسانده. در حال حاضر من باید چطور شکایت خود را پیگیری کنم؟
تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام مطالعه قرارداد و تعهدات طرفین مهمتر از نحوه شکایت است، یعنی پیش نیاز تعیین نوع و نحوه طرح دعوی آگاهی از مفاد قرارداد طرفین است

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام اولا نیاز به مطالعه متن قرارداد جهت مشاوره بهتر میباشد .ثانیا .ابتدا بایستی از طریق اظهارنامه انجام تعهد را از وی بخواهید و بعد دادخواست الزام به انجام تعهد تنظیم نمایید