مشاوره حقوقی رایگان - مشاركت

سلام
بنده زمينى را براى ساخت آپارتمان با برادرم به عنوان سازنده به مشاركت گذاشتم كه هر كدام با تناسب ٥٠ ٥٠ از وحدها را مالك شويم آيا اگر اوبر روى زمين من وام بگيردو خود مسئول پرداخت قسط ها هم شود در اين رابطه مشاركت ماسهمى براى من ايجاد مى شود يا خير وآيا كار او مرا با مشكل مواجه مى سازد ياخير؟با توجه به اينكه من زمين گذاشته ام و او هزينه ساخت دراين رابطه لطفا توضيح بفرماييد شرايط مشاركت اصولى هست ياخير؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم قرارداد فی مابین ضرورت دارد رویت شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید قرارداد شما رویت شود نوشتن قرارداد تخصصی است صرفا 50 50 ذکر کردن کافی نیست تمامی شروط قراردادی مهم است