مشاوره حقوقی رایگان - قانون مشارکت در ساخت آپارتمان

با سلام
من در سال 94 یک ملک را به صورت مشارکتی شروع به ساخت کردم و تا مرحله سفت کاری رساندم، اما با صاحب ملک بر سر واحد ها به توافق نرسیدیم و صاحب ملک میگه که ملک مال منه و هیچ حقی شما نداری، متاسفانه منم قرارداد نداشتم ولی شاهد دارم که ملک را من ساختم، حتی صاحب ملک در دادگاه اقرار کرده که من ملک را ساختم. اما حالا که قرارداد ندارم زیر همه چی زده و میگه که ملک ماله منه، خواستم ببینم آیا راهی وجود داره که حقم رو قانونی بگیرم، اگر راهی داره راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به استناد اقرار ایشان در دادگاه وشواهد ومدارک دیگر میتوانید دادخواست تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
چطور بدون قرارداد این کار را انجام دادید ابتدا باید اثبات کرد و نیاز به بررسی دارد تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

داشتن قرارداد لازمه کار شماست امکان ندارد شخصی بدون قرارداد صاحب مال دیگری شود
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید