مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب مهریه

با سلام من حکم جلب سیارم اومده میخوام بدونم میتونن ادرسم رو از جایی استعلام کنن من یه قرارداد اجاره به نام خودم دارم و اینکه حکم ورود هم میدن؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام. چنانچه پیگیری کنند می‌توانند آدرس شما را از هر نهادی استعلام کنند. و معمولاً پس از اولین مراجعه، با گزارش مامور کلانتری که نشان بدهد در منزل بوده اید و خود را نشان نداده‌اید، برای مرتبه ی دوم دستور ورود به منزل هم در حکم جلب قید خواهد شد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله ورود منزل هم می توانند بگیرند