مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

سلام من برای نفقه و مهریه اقدام کردم الان هردوش مرحله اخر حکم دادرسی است و مهریه ام حکم جلب سیار دادند چون همسرم مکانش مشخص نیست و هیچ نشانی ندارم باید چکار کنم برای طلاق کی اقدام کنم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.در مورد نفقه باید گفت اگر مردی نفقه همسرش رو پرداخت نکنه می تونه همین موضوع بابت ایجاد عسر وحرج در زن میشود وزن در صورت اثبات می تواند طلاق بگیرد.مراجعه کنید ماده 1238

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.ماده 1130 قانون مدنی را مطالعه کنید اگر شرایط مقرر در ماده و دلایل آن را دارید اقدام کنید