مشاوره حقوقی رایگان - سفید امضا و کلاهبرداری

بنده 5 واحد آپارتمان 100متری پیش خرید کردم و در قبال آن یک باب مغازه تجاری معاوضه کردم ولی سازنده از ساختن خودداری کرد ولی من وکالت بلاعزل به وی دادم و ایشان به هیچ تعهد خود عمل نکرد یک روز با بنده تماس گرفت و مرا به منزل خود دعوت کرد و من پس از صرف چایی حالم بد شد ایشان از این فرصت سواستفاده و قراردادی را از من امضا گرفت بعد از چند روز به دستم رسید دیدم آپارتمانهای من را به قیمت متری 3 م خریداری کرده از من در صورتی که قیمت روز ان حداقل متر 8م میباشد بنده چطور میتونم حقم را از وی بگیرم ممنون میشم کمکم کنید در ضمن تاریخ قرارداد را 25/11/99 تحریر کرده و به خط خودش تنظیم شده و 250 م ادعا کرده که زمان قرارداد نقدی پرداخت کرده و قرارداد بدونه شاهد و مهر دفتر املاک میباشد ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید شکایت کلاهبرداری و نیز اقدام به طرح دعوی حقوقی هم کنید که سعی کنید با یه وکیل مشورت کنید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پیشنهاد من استخدام وکیل است