مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت شاکی در درگیری

با سلام. در محله ما توسط 4نفر دعوامون شد دعوا ناموسی ریختن سرم خلاصه هم زدیم و هم خوردیم کار ندادم تو شاکیان که 4نفربودیم اون ها همه به عناوینی رضایت دادند ولی من رضایت ندادم وطبق بررسی که کردم پرونده به اجرای احکام میباشد تکلیف ما چی میشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگه به نفع شما حکم صادر شده موضوع از طریق اجرای احکام به شما ابلاغ خواهد شد یا حضوراً پیگیری نمایید جهت اجرای حکم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در صورت قطعی شدن رای برلی کسی که رضایت نداده است اجرا میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق حکم دادگاه کیفری در اجرای احکام کیفری با شما رفتار می‌گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید