مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ 9 میلیون حسابم بلوکه شده

با سلام بنده انلاین شاپ دارم مشتری شکایت کرد و بانک مبلغ 9 تومن منو بلوکه کرد حالا بماند که هیچ احضاریه ای برای من نیومد که حداقل بتونم از خودم دفاع کنم در هر صورت من پول مشتریو برگردوندم ولی اون گفت رضایت نمیدم و کاری میکنم تا ابد دنبالم بدویی حالا من چکار کنم کجا برم و مدرک بدم که من پولشو زدم تا حسابم ازاد بشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد و یا رسید پرداخت دارسد میتوانید اظهارنامه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اشتباه کردید
به مرجع توقیف کننده حساب بانکی مراجعه نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

از طریق پلیس فتا توقیف شده و اگر مبلغ مشخص باشد م یتوانید مبلغ را به حساب دادگستری واریز کنید تا حسابتان باز شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق مرجع مسدودی با پرینت واریزی پیگیری کنید اابته درست بود رضایت محضری ایشان یا رضایت وی در دادگاه را اخذ میکردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر اقدام درستی انجام ندادید قابل بررسی است

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.به بانک مراجعه کنید و نام ارگانی که دستور توقیف را صادر کرده است بپرسید و به ارگان مربوطه مراجعه کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
ابتدا مراجعه کنید به بانک تا متوجه شوید از چه مرجعی حساب شما مسدود شده است و از همان ارگان اقدام کنید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
به مرجع توقیف کننده حساب بانکی مراجعه نمایید و در انجا موضوع را پیگیری نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به مرجع تقلید کننده حساب مراجعه نمایید و اعلام کنید که مبلغ را برگردانده اید و از آنجا تقاضای رفع انسداد حساب خود را داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به مرجع دستور دهنده توقیف مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به پرداخت درخواست مبنی بر رفع مسدودی دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایتدا بفرمایید پرونده در چه مرحله ای است ؟ تامین خواسته ؟ یا حکم غیابی صادر شده ؟

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام با ارائه فیش واریزی به اجرای احکام، درخواست رفع توقیف بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به مرجع مسدود کننده مراجعه نمایید با پرینت واریزی

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با مدرک پرداخت وجه به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر پول ایشان را پرداخته اید اظهارنامه ای در اینخصوص ارسال کرده و سپس اظهارنامه مذبور را به دادسرا ارائه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید

و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید