مشاوره حقوقی رایگان - کسور بازنشستگی

سلام علیکم
اینجانب اول فروردین 1400 جمعا 28 سال خدمت کارمندی دارم و با احتساب 2 سال سربازی انجام شده 30 سال خدمت شدم ولی کارگزینی اداره اطلاع رسانی نکرد که 20 هزار تومان سربازی را پرداخت کنم و با توجه به ادامه خدمت تا 35 سالگی به علت داشتن کارشناسی ارشد بعد از سال 1400 نیز کسور بازنشستگی سهم کارمند به مدت 14 ماه ادامه داشته و بعد از پرداخت 20 هزار تومان کسور بازنشستگی سهم کارمند متوقف شد. سوال اینجانب این است قانونا می توانم 14 ماه کسور بعد از 30 سال خدمت را استرداد کنم؟ ممنون میشوم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری شهرداری اداره کار و تامین اجتماعی نظام وظیفه و استخدامی خارج از تخصص است