مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار منع تعقیب

سلام بنده یک مستاجر اتباع دارم به خاطر فشار کم آب و مصرف بی اندازه مستاجر بهش گفتم وقتی باز هست ما بالا آب نداریم همین بهشون برخورد باعث درگیری شدو ایشون باچاقو به کتف من زدن اون موقع ساعت یازده شب بود وخلوت بنده شاهدی نداشتم به خاطر سروصدا همسایه ها اومدن جدامون کردن بعداز گذشت چنددقیقه بی هوا ازپشت میان همسایه ها با چک به صورتم زد همین باعث پارگی پرده گوشم شد شکایت کردم چاقو رو شاهد نداشتم ولی گوشم رو چک زد شاهد داشتم و خودش هم پیش قاضی اعتراف کرد من بهش چک زدم کار های پزشک قانونی انجام شد واین آقا دو ماه رفت زندان حالا با گذشت چند ماه رای صادر شده منع تعقیب و تو این رای اسمی از گوش من برده نشده سوال من این هست که چطوری هست پیش قاضی اعتراف کرد چک زده و دو ماه هم زندان رفته حالا تو رای اسمی از آسیب به گوشم نیست نوشته به دلیل نداشتن مدارک کافی منع تعقیب خورده صاحب کارش چند بار برای رضایت اومدن آخرین با گفتن اگر رضایت ندهی ال میشه دست جایی بند نمیشه آیا ممکنه پارتی داشتن یا نه واگر راهی دارد؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است