مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک صیادی

سلام خدا قوت
ج. هستم تهران
من یک دنا پلاس اتومات داشتم که برج 9 سال 1401 به پیشنهاد دوستم فروختم و برای سرمایه گزاری به ایشان دادم که طبق گفته ایشون قرار بود کارش رو که انجام داد برای من ازرا گرنجو بخرد که نکرد و با امروز فردا کردنش کشیده شد به برج 8 امسال که زنگ زد که معامله ای انجام داده و شماره ملی من رو خواست که با طرفی که داشته بهش چک صیادی میداده یک چک مستقیم با کد ملی خودم به نام من ثبت کرد من هم ثبتش رو زدم و انتقال دادم به کسی دیگر برای یک سری کار ها و مشارکت ولی موعد چک که سی هشت امسال بود چک موجودی نداشت و برگشت خورد و ما شکایت کردیم ابلاغیه برای ایشون رفته و به جای اینکه چک رو پر کنه اظهار نامه زده که معاملشون به هم خورده و گفته چک رو باید برگردونم وگرنه خیانت در امانت میزند من اصلا این آقا رو نه دیدم نه تو معامله شون بودم نه هیچ چیز دیگر چک هم کسی که به من بدهکار بود آورد دم در خونه تحویل داد چون تو شمال معامله کرده بودن و چک اون جا به ایشون داده شده بود که برای من آورد و واقعا من متحمل کلی خسارت شدم مخصوصا از زمانی که چک صادر شد و برگشت خورد خواستم ببینم اصلا ربطی به من داره یا باید بره سراغ اون کسی که باهاش معامله کرده حالا هر کاری کردن
من فقط طلبمو با چک گرفتم همین
و مبلغ چک هم یک میلیارد تومن هستش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر به عنوان دارنده با حسن نیت چک باید برای شما پاس شود و روابط دیگران با صادرکننده چک به شما ارتباطی ندارد