مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از انتقال دهنده چک صیادی

با سلام و عرض ادب و احترام
یک شخصی به بنده چک داد به نام میم و به نام من ثبت کرد و بنده دریافت کردم ر و در سامانه ثبت کردم و چک رو به شخص دیگری دادم س و اون به شخص دیگری داد رض و از طریق من به نام نفر دوم رض ثبت کرد الان چک برگشت خورده آیا رض میتونه از دست من شکایت کند چون مستقیم از اسم من به نام ایشان ثبت شده در حالی که نه من اون رو میشناسم و نه اون من رو نه جنسی به من تحویل داده نه چیزی

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله،میتواند به ظهرنویس وصادرکننده متضامنا رجوع کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دارنده می‌تواند علیه همه ایادی ماقبل که ثبت شده است طرح دعوا نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک وصف تجریدی دارد و در صورتی که شما مطابق قانون تجارت آن را ظهر نویسی و به دیگری منتقل نموده باشید جرمی برایتان متصور نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است و طبق قانون، دارنده چک می‌تواند علیه تمامی ایادی ماقبل شکایت نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما مسئولیت حقوقی پرداخت وجه را خواهید داشت
امکان اقامه دادخواست مطالبه وجه وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

صادر کننده و زهرنویس هر دو مسئول تضامنی پرداخت وجه چک می‌باشند

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام باید عرض نمایم چک سند تجاری است ویکی از اوصاف وامتیازات چک امکان نقل وانتقال ان است ونقل وانتقال چک به اعتبار ان می افزاید چرا که همه امضا کنندگان ظهر چک بنوعی ضامن چک می باشند مگر اینکه امضاء کننده چک در ذیل امضای خود جمله صرفاً جهت انتقال مرقوم کند با توجه به توضیح شما دارنده فعلی چک پس از صدور اجرائیه بطرفیت صادر کننده (صاحب حساب) درصورتی که موفق به وصول وجه چک شود مراد حاصل ؛ اما در غیر اینصورت مجبور خواهد به دعوی مطالبه وجه چک را بطرفیت همه ایادی وضامنین چک بنحو تضامنی ؛ وجه چک را مطالبه کند .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله بعنوان ظهرنویس قابل پیگیری است