مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک صیادی

‌سلام‌300‌میلیون‌ از‌یک‌ نفر‌ طلب‌ داشتیم‌ دوستش‌ آمد‌ دو‌عدد‌چک‌150‌تومنی‌چک‌ صیادی‌تایید کردیم‌‌ اون‌ شخصی‌ که‌ از او طلب‌داشتم‌ پشت‌ چک ها‌ را‌ فقط امضا‌ کرده‌‌‌ حالا‌ صاحب‌چک‌‌‌ از‌ پاس‌کردن‌منصرف‌شده‌ میتونم‌ برگشت‌ بزنم‌ و‌ به‌ امضاها‌ کاری دارد‌‌ یا‌ مشکلی پیش‌میاد‌‌؟ تشکر‌راهنمایی‌کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان برگشت زدن چک‌های مذکور را دارید و ارتباطی با امکانات پشت چک ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
چک را برگشت بزنید و درخواست اجرای چک را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید به طرفیت هر دو دادخواست بدهید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
امکان درخواست اجرائیه وجود دارد و مشکلی نیست.

موفق باشید